fredag den 10. august 2012

Fremsynet eller bare uforbedrelig flottenheimer?

Parkourbane - Ringparken
Foto: Karsten A. Krabbe 2012

Fremsynet eller bare uforbedrelig flottenheimer?
Af Karsten A. Krabbe

Det er svært at tage alvorligt, når Roskilde Festivallen i et læserbrev sammenlignes med Museumsøen!

 • Læs læserbrevet: En moderne borgmester af Ove Dyrkilde. Roskilde Avis 10.08.2012.

Er Roskilde Festivallen kultur? Sikke noget sludder! Denne endeløse række af årlige drukfester og afdankede sangere og musikere. - Tankevækkende at Bruce Springsteen er hovednavnet. - Han var på toppen en gang omkring 1990.

Museumsøen er jo både udtryk for kultur og historie! Modsat Grisefesten på Dyreskuepladsen, så er Vikingeskibsmuseet, vikingeskibene og hele området omkring Museumsøen præget af indleven og forståelse for en fortid, som vi kan være stolte af.

Er det ikke påfaldende, at borgmesteren hævder IKKE at kende til den helhedsplan, som ROSKILDE KOMMUNE selv har sendt ind til Landsbyggefonden og fået prækvalificeret?

Og det enda på netop de ting, som Fru Flottenhejmer har som mærkesager: Roskilde Festivallen, Musicon, ældres forhold og sportsaktiviteter?

Hvor mange borgere i Roskile ønsker at f.eks. der opføres en skaterbane!!! på Musicon. Ikke nok med at skaterne har en (tilsyneladende) udmærket bane ved Darupvej plus en skaterhal på Musicon.

Og hvad med Musicon, som Fru Flottenhejmer rejser rundt og holder foredrag og borgermøder om?

Det er i mine øjne lige så påfaldende, som at det er Esben Danielsen man møder til et møde på Roskilde Rådhus i borgerpanelet?

Hvis jeg var borgmester, ville jeg da skamme mig, hvis jeg den ene dag benægter at kende noget til en helhedsplan for Ringparken, som kommunen selv har krævet, og ganske få dage efter indvie Legepladserne i Ringparken??

Og hvem har dog besluttet, at der skal være Parkourbaner flere steder i Ringparken? Det er da vist kun afdelingsbestyrelsens »formand«, der ønsker noget sådant.
Parkourbane ved Sdr. Ringvej.
Foto: Karsten A. Krabbe 2012


Jeg finder det groft uforsvarligt at opføre den slags anlæg, hvor børn kan falde 3 meter ned, uden at der er noget som helst opsyn!

Og hvilke personer har besluttet, at Ringparken skal flettes mest muligt med Musicon? Jeg har aldrig nogen sinde hørt et sådant ønske fra nogen beboer!
 - Men igen er der tale om Fru Flottenhejmers mærkesager!

Er det mon borgmesteren selv og kammersjukkerne fra Festivallen og Musicon, der skal op at betragte herlighederne??

Lad dog os beboere slippe for denne forrykte sammenblanding af Roskilde Festivallen - Musicon og Roskilde Kommune.

Fri os fra flere »fremsynede« kærlighedsgaver fra kommunen til festivallen og omvendt.

Den sidste gave i denne kærlighedshistorie er de mere end 6 mio. som Roskilde Kommune forærer til Musicon!

Begynd at lytte til BORGERNE i stedet for hele tiden at lefle for Roskilde GrisePest og deres klamme fingre på alt, hvad der rører sig i Roskilde!

Collage af Karsten A. Krabbe 2012Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar