tirsdag den 11. september 2012

"Her har du din helhedsplan!" - Tekst fra 2007


Tekst fra 2007:

Jeg er ved at sige: "Her har du din helhedsplan!"

Boligselskabet Sjælland og DAB indgår samarbejde
21.sep 2007 

En samarbejdsaftale mellem Boligselskabet Sjælland og DAB skal effektivisere administrationen og åbne vejen for erfaringsudveksling på områder som it, økonomistyring og drift af almene boliger.

Med samarbejdet ønsker Boligselskabet Sjælland og DAB at drage nytte af hinandens erfaringer inden for almen boligadministration for derigennem at opnå større konkurrencedygtighed. Begge selskaber lægger stor vægt på et aktivt beboerdemokrati, fleksibilitet i administrationen, og på velfungerende boligområder med sunde, tidssvarende boliger. Det er blandt andet disse fælles holdninger og værdier, som har skabt grundlaget for den nye aftale.

”Jeg mener, at vi med dette samarbejde får mulighed for at udvikle begge selskaber såvel administrativt som på kvaliteten af vore ydelser til beboere og bestyrelser. Og så gavner det et samarbejde, at vi har den samme holdning til de værdier, der skal være grundlaget for at arbejde på vores område”, siger formanden for Boligselskabet Sjælland, Jan René Petersen.

Læs hele teksten her:
Boligselskabet Sjælland og DAB indgår samarbejde

Læs også denne tekst:
Åbent hus i Skælskør

Skælskør Boligselskab har stor succes med åbent hus arrangementer i boligområdet Parkvej.

Åbent hus i Skælskør 3. februar 2012

Skælskør Boligselskab har stor succes med åbent hus arrangementer i boligområdet Parkvej.

Når Arne og hans kone snart kan vende tilbage til deres lejlighed, har de fået helt nyt køkken og bad, en dobbelt så stor stue og egen have. Renovering for 215 millioner har gjort boligområdet på Parkvej så attraktivt, at Arne fik mange misundelige gæster, da Skælskør Boligselskab i lørdags holdt åbent hus i hans lejlighed.

Den omfattende renovering af de omkring 210 lejligheder på Parkvej i Skælskør er støttet af Landsbyggefonden, så Arne skal kun betale 800 kroner mere om måneden for nyt køkken og bad, 20 kvadratmeter ekstra, en udvidelse af altanen til en hel udestue og direkte udgang til egen have.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar