onsdag den 30. juli 2014

Pas på falske boligannoncer!

Pas på falske boligannoncer!
En billig bolig på 90 kvm tæt på Rådhuspladsen, hvem ville ikke falde for den?

Udenlandske kriminelle narrer penge fra intetanende boligsøgende med en variant af de kendte 'Nigeria-breve'.

Når mange tusinde danske unge får besked om, hvilken uddannelse de er optaget på, lyder startskuddet til årets største jagt efter lejeboliger.

Dermed risikerer tusinder unge og deres forældre at blive udsat for de udenlandske IT-kriminelle, der forsøger at fuppe depositummet ud af danske boligsøgende.

Boligdeal.dk, som er en af Danmarks største portaler for lejeboliger, lancerer nu hjemmesiden Snydboligsnyderne.dk som fortæller detaljeret om, hvordan man undgår at blive fuppet.

Sådan foregår det
På de danske boligportaler oprettes meget attraktive boliger på en god adresse: Man lokker med en meget lav husleje, et lille depositum for boligen og med mange kvadratmeter

- De kriminelle tager ofte beskrivelsen og billederne fra en bolig der tidligere har været til salg. Det gør boligannoncen meget troværdig.

Hvis man henvender sig får man en lang mail på engelsk, som forklarer, at man ikke kan komme til at se boligen, fordi ejeren er i udlandet. Men man kan få boligen, hvis man indbetaler et beløb til en udenlandsk bank.

Hvis du er boligsøgende, så anbefales det at læse artiklen nedenfor:
Pas på falske netannoncer: Sådan snyder udenlandske fupmagere boligsøgende

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar