lørdag den 19. oktober 2013

Fætter Kommune - Den Glade Frådser for Borgernes Penge !

Roskilde: Fætter Kommune - Den Glade Frådser for Borgernes Penge !
Af Karsten A. Krabbe


Kan nogen forklare mig, hvordan vi er nået dertil, at kommunen (Roskilde Kommune) er blevet til en slags julemand, der smider om sig med borgernes penge?
 - Nej, jeg stemmer ikke på LA ! Men jeg kan ikke forstå, at man taler om "Krisen", når virkeligheden er den stikmodsatte: »Man« smider om sig med penge til ligegyldige ting.

På den ene side må borgere og offentligt ansatte se, hvordan der skæres ned på hjælpen til samfundets svageste borgere. Færre og færre skal klare flere og flere opgaver.

Men i den modsatte ende af skalaen ser vi et kommunalt Disneyland, som borgerne med eller mod deres vilje skal være med til at betale:
 • En nedlagt betonfabrik skal nu kaldes en ny bydel. Pris kr. 56 mio !
 • I denne »bydel« anlægges en ny park til kr. 35 mio - ovenikøbet 500 meter fra en af byens største og ikke synderligt brugte parker
 • En skaterpark til 14 mio
Osv osv.

Listen vokser og vokser. Roskilde Kommune og Socialdemokraterne har tilsyneladende indgået en "hellig" alliance med en den årlige drukfest på Dyrskuepladsen, som har mistet enhver forbindelse med den musik, som var dens oprindelige begrundelse.

Skaterne i Roskilde må være jordens lykkeligste mennesker: De bliver igen og igen begavet af Fætter Kommune. Der skal bygges skaterbaner i enhver afkrog af kommunen. Bare man kan finde på ting, som man kan overøse med penge fra det borgerbetalte overflødighedshorn.

Gad vide hvor mange skatere der er i Roskilde. På den store skaterbane til 14 mio ser jeg aldrig mere end 10 - 20 skatere !

Pjat, pjank og prestigeprojekter er åbenbart devisen i Roskilde !
Ja. I byrådets og festivallens øjne er der slet ingen begrænsninger.

Det er KUN begyndelsen !

Men hvad mener borgerne i Roskilde ?
Skal borgernes penge bruges på at skabe gode forhold til ALLE byens borgere?
Eller skal pengene bruges på ligegyldigheder og vennetjenester ?

Hvem går ind for dette uhæmmede prestigebyggeri ?
Hvad skal vi med et kommunalt Disneyland i Roskilde, som tydeligvis skal holde liv i en ligegyldig "festival", som har mistet enhver musikalsk begrundelse ?
Kan vi som borgere og forældre acceptere, at unge mennesker sendes til en drukfest under meget uhumske forhold ?

Det undrer mig, når jeg ser, at Socialdemokraterne ligefrem har Roskilde Festivalens logo som integreret del af deres eget banner på hjemmesiden ?
 - Hvor langt rækker dette samarbejde ? Og er samarbejde det rigtige udtryk, når partiets byrødder ligger på maven for festivallen i enhver henseende ?

HUSK DET BORGERE I ROSKILDE, NÅR I SKAL STEMME VED KOMMUNALVALGET:
 - Skal borgernes penge gå til pjat, pjank og prestigeprojekter ?
Eller:
 - Skal borgernes penge gå til at sikre borgerne bedst muligt ?

For mig er svaret helt klart:
LUK MUSICON OG LUK FESTIVALLEN !

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar