lørdag den 24. august 2013

LUK FESTIVALLEN og LUK MUSICON!

 
LUK FESTIVALLEN og LUK MUSICON!
Giv Roskilde tilbage til borgerne!

Er det en kommunal opgave at arrange koncerter og bygge offentlige "Disney"-lande???

Når jeg dagligt stiger af og på busserne i Roskilde, kan jeg se reklamer for musikalske aktiviteter mange steder i Roskilde by og for mig at se har der flere gange om ugen været musikalske aktiveteter i hele sommerperioden.

Og så vil jeg tillade mig at stille spørgsmålet:
[?] Kan det være en kommunal opgave at medvirke til den slags aktiviteter?
Og skal kommunen »bare« betale til anlæg til ekstrem sport? Her tænker jeg bl.a. på den livsfarlige skaterbane på den nedlagte betonfabrik i Roskilde Syd.

Der har "altid" været musik i Roskilde. Og det skal der naturligvis fortsat være. Musik er dejligt, men der er så sandelig på, om man selv har valgt at lytte til musikken eller om man bliver påtvunget at lytte til noget der kun kan beskrives som ren larm.

Hvorfor ikke støtte de sunde musikalske aktiviteter?
Man kunne jo fx give støtte til musikskolerne m.fl., så børn og unge fik mulighed for at udvikle deres musikalitet og spille og synge til glæde for sig selv, hinanden og alle andre..

Nogle af de største musikalske begivenheder kan afvikles både indendørs og under åben himmel vel at mærke uden at skabe problemer for naboer og borgere og uden at indtage øl og stoffer!

I Roskilde har vi desværre den årlige drukfest på den nye dyrskueplads, som terroriserer den sydlige del af Roskilde med en helt utroligt larm, druk og kaos, ovenikøbet støttet af Socialdemokraterne i Roskilde, der er så begejstret for denne festival, at de har dens logo som del af deres eget logo på hjemmesiden.
 - Og dette forklarer jo en hel del, om Roskilde Kommunes kærlighedsforhold til denne klamme festival, som har mistet enhver musikalsk begrundelse for mange år siden.

I år har politikerne på rådhuset så UDVIDET aktiviteterne: På selve rådhusets trappe arrangeres koncerter mens omtalte drukfest løber af stablen. I centrum opstilles lænestole osv. osv.

Som om det ikke var nok, så lægger man ekstra koncerter ind på Musicon, senest fredag aften (22.8). Det betyder endnu en aften med ulidelig larm i området. Plus unge, der fumler rundt på stier og veje i området. Mange af dem sandsynligvis langt under den alder, hvor det er tilladt at drikke.

Smertegrænsen er - efter min opfattelse - for længst overskredet, hvad angår larm og andre problemer. Jeg er gammel nok til at huske larmen fra racerbanen Roskilde Ring, som blev lukket i 1965 NETOP på grund af larmen.

Nu er der jo snart byrådsvalg, og jeg håber, at borgerne i Roskilde, vil gøre alt for at få standset de politikere, som bare hælder den ene million efter den anden for at tækkes Roskilde Festivallen og kommunens gave til samme: Musicon-skandalen!

Vi borgere skal ikke trækkes ind i larm og alle mulige aktiviteter rundt om i byen på grund af en årlig drukfest!

Tro nu ikke, at jeg er modstander af musik og fester for unge. Faktum er jo, at der holdes kræmmerfest to gange om året på den ny dyrskueplads.
Problemer med høj musik og larm?
Overhovedet ikke !
Det årlige dyrskue afvikles ligeledes uden at give nogen problemer osv. osv.

Derfor LUK FESTIVALLEN og LUK MUSICON!
Giv Roskilde tilbage til borgerne!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar