søndag den 24. februar 2019

Vejkrydset Søndre Ringvej og Køgevej i Roskilde

Vejkrydset Køgegevej og Søndre Ringvej i Roskilde

Oversigt over forholdene i det østlige kryds mellem Søndre Ringvej og Køgevej i Roskilde.

Opslag 24. februar 2019
Alle trafikanter der færdes i dette kryds ved, at der hersker helt umulige forhold! Det rammer både store og små trafikanter!
  • Børn, unge og ældre! Moderen der kommer med sit barn på cyklen eller ved hånden, som skal til en af børneinstitutionerne i Ringparken Nord er nødt til at krydse 5 vejbaner over Søndre Ringvej.
  • Skolebørn på vej i skole.
  • Bilister som skal til og fra Ringparken "Nord" eller Søndre Ringvej-afdelingen (Ringvejen "Syd") er henvist til at krydse den livsfarlige Søndre Ringvej!
  • Både boligselskabet, som desværre er sat til at administrere Ringparken og Roskilde Kommune er ansvarlige for disse horrible forhold! Nu har de i fællesskab arrangeret det sådan, at man stjæler 50 parkeringspladser fra Ringparken Nord, og kræver, at beboerne og deres gæster skal parkere på en af Søndre Ringvej-afdelingens 5 parkeringspladser.
Og hvorfor gør man det?? Det er fordi loven kræver, der skal være 1½ parkeringsplads til de 120 boliger, som skal bygges på hjørnet af Søndre Ringvej og Køgevej!
Læs om byggeplanerne på hjørnet af Søndre Ringvej og Køgevej Roskilde Avis: 120 nye boliger på Køgevej
SAMTIDIG MED, at Ringparkens beboere fik en højere husleje og fik anlagt 25 parkeringspladser ved ejendomskontoret, så sælger dette suspekte boligselskab ejendomskontor (betalt af Ringparkens beboere i 2001) og parkeringspladser til sig selv‼
HVORFOR skal der i det hele taget bygges i SEKS etager? Det vil jo fuldkommen ændre dette område, som indtil nu har været i 2 etager!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar