søndag den 4. maj 2014

Byrådet er bange for at miste flere små boliger

Byrådet er bange for at miste flere små boliger

Under overskriften "Bange for at miste flere små boliger" kan man i Roskilde Boligavis 30. april læse, at Roskilde Kommune tøver med modernisering i boligselskabet for at sikre plads til alle typer beboere.

(Uddrag fra artiklen)
Roskilde Byråd overvejer i øjeblikket, hvordan mange af de ældre almenyttige boliger kan leve op til moderne krav om komfort og plads - og samtidig sikrer, at der fortsat er små billige lejligheder til alle dem, der har brug for det.

Den type boliger ønskes blandt andet af unge under uddannelse eller enlige og familier, der ikke har arbejde og indtægt.

Kommunen skal også kunne henvise folk, der mangler et sted at bo, til et sted at være. Og i den situation er de små. billige lejligheder også efterspurgte.

Venstres leder Bent Jørgensen påpeger, at det ikke er nogen helt let opgave at få opfyldt disse forskellige ønsker, og det var et af emnerne på det seminar over to dage, som byrådet netop har gennemført.

 - Vi kan ikke bare modernisere løs, for alle har ikke råd til at flytte ind i større og dyrere lejligheder, lyder Bent Jørgensens (V) konklusion.

Læs hele artiklen i Roskilde Avis/Boligavis side 17:
Link til e-avisen:
Roskilde Boligavis Weekend

Foto: Karsten A. Krabbe

1 kommentar:

  1. Det er heldigvis ikke for sent at komme til fornuft, men desværre overstråler de politiske "vindposers" ønske om at afsætte mærker det ønskelige i at tænke og handle fornuftigt og rimeligt. Kun en tåbe frygter derfor ikke kommunalpolitikere og i Roskilde BOSJ-ledelsen.

    SvarSlet