lørdag den 22. februar 2014

Majbritt og hendes 11-årige søn blev syge af skimmelsvamp! SN.dk

Majbritt og hendes 11-årige søn blev syge af skimmelsvamp!

De bor i Kristianslund ved Roskilde, men er genhuset på Hotel Scandic.

Uddrag fra artiklen på SN.dk:
»I snart et halvt år har Majbritt Schmidt boet på hotel Scandic i Roskilde på et 15 kvadratmeter værelse sammen med sin 11-årige søn Victor. De to er nemlig blevet genhuset af Boligselskabet Sjælland, efter at de har klaget over skimmelsvamp i deres lejlighed i boligselskabets afdeling Kristianslund.

Majbritt Schmidt har været gennem en lang kamp med boligselskabet for at få dem til at gøre noget ved skimmelsvampen, da blodprøver har vist, at skimmelsvampen højst sandsynligt både skyldes hendes svimmelhed, samt sønnens gentagne feber og opkast.

Men siden genhusningen på Scandic i september, har Majbritt Schmidt intet hørt.

- De (Boligselskabet Sjælland) mener, at jeg og Victor må være hypersensitive. Men jeg har altså aldrig været allergisk overfor noget som helst før. Jeg synes, de har behandlet os så dårligt, og at de løber fra ethvert ansvar og enhver aftale, siger hun.«
(Citat slut)

Virker denne historie ikke utroligt velkendt? Her i Ringparken oplevede en familie ligeledes af både børn og voksne blev syge, fordi der var skimmelsvamp i deres lejlighed!

Læs artiklen på SN.dk: Majbritt og Victor blev syge af skimmelsvamp
Scandic Hotel
Foto: Karsten A. Krabbe

2 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. En tidligere lejer har anmeldt Boligselskabet Sjælland på Trustpilot:
  Den tidligere lejer skriver:
  BOSJ = Boliger Og Skimmelsvamp Jævnligt
  »Hold jer fra BOSJ. Boligerne ligger i den dyre ende og selskabets vilje til at udbedre fejl er nærmest ikke-eksisterende.«
  (Der er flere links i den tidligere lejers indlæg til andre beboere og afdelinger, der har oplevet problemer med skimmelsvamp)
  Se anmeldelsen på Trustpilot her:
  Anmeldelse på Trustpilot

  SvarSlet