lørdag den 19. januar 2013

Hører Viby til i Roskilde?

Hører Viby til Roskilde? spørger Tom Jensen og Anders Prosberg i et læserbrev i Roskilde Avis.

»Man sidder tilbage med en underlig smag i munden efter at have set præsentationen af Roskilde kommune som kandidat til prisen (som Årets Idrætskommune) i DR’s show og samtidig ved, at vi i Viby i de sidste mange år er blevet forbigået, når det kommer til vedligehold af og nye idrætsfaciliteter. I stedet har man besluttet at bruge rigtig mange millioner på idrætslivet i Roskilde by bl.a. til Roskilde Hallerne, Musicon/Rabalderparken og flere kunstgræsbaner – bare ikke i Viby, der må vente flere og flere år endnu, hvis det overhovedet nogensinde bliver til noget.«

 - Problemet er, Tom Jensen og Anders Prosberg: Roskilde Kommune - anført af Joy Mogensen  - jagter alt det der er prestige i, fx en overflødig park til 35 mio og endnu en skaterbane (nr 3!!) til 14 mio.

Vi er garanteret mange borgere i Roskilde, som ikke kan forstå, at der igen og igen smides til højre og venstre med borgernes penge til ren prestige (med Roskilde Festen som bagmand), mens den almindelige sport må stå med en lang næse!!!

Byrådet hopper og springer for Roskilde Pesten: Rock-museum, »festival« højskole, en 5 etagers byggebæ til domicil for en drukfest, som misbruger tusindvis af slavearbejdere til egne formål.

Roskilde Byråd glemmer ALT om borgernes velfærd, når blot man kan poste penge i sine prestigeprojekter!!

Mens der skæres ned på servicen mange andre områder, så er der ingen begrænsninger, når blot man siger Musicon og Roskilde Festivallen!
Hører Viby til i Roskilde? - Roskilde Avis »
Er Viby ikke længere en del af Roskilde Kommune? Man må I disse tider stille sig dette spørgsmål oftere og oftere, og svaret synes ikke længere at være klart..

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar