onsdag den 7. august 2013

Tilskud kan bremse boligområdes forfald - Dagbladet

»Ringparken, der blev bygget for 50-60 år siden, trænger .. gevaldigt til en kærlig hånd. Det kan den få med en omfattende helhedsplan, som beboerne vedtog i sommer.

Problemet er, at arbejdet ikke kan gå i gang, før Landsbyggefonden giver deres støtte.«

Disse ord, som er udtalt af Svend Erik Christensen til Dagbladet (13. maj 2013), er vi nogle der undrer os helt vildt over:

Den omfattende helhedsplan er jo ikke den endelige, men en FORELØBIG plan, som forresten blev vedtaget i 2012!

"Arbejdet kan ikke gå i gang"???

JO, Svend Erik Christensen. Faktisk BURDE BOSJ og Afdelingsbestyrelsen for længst være gået i gang med at rette op på mange års forsømmelser ude og inde!!!

Endelig udtaler Svend Erik Christensen:
»Det er nemlig svært at holde på familierne i de nuværende små boliger.

- Der er en tendens til, at hvis folk får barn nummer to, så flytter de, for så er der ikke plads, siger Svend Erik Christensen.«

Sikke noget sludder: Vi er rigtig mange, der som har boet i de 2-værelses lejligheder i adskillige år!

Faktisk findes der jo også 3-værelses lejligheder på omkring 76 kvm. Samtidig vil man opdele 5-værelseslejligheder i en 2V og en 3V.

 - Det kan ikke være rigtigt, at vi beboere skal opleve, at vi skal betale mere end dobbelt så meget til henlæggelser end de fleste andre boligafdelinger. Og så vil man ovenikøbet skrue henlæggelserne op med endnu 3.5 % plus henlægge overskuddet!!

Det er da en svinestreg over for beboerne i Ringparken: Huslejerne stiger og stiger, men vi får mindre og mindre for den kunstigt opskruede husleje, vi betaler!

Læs hele artiklen i Dagbladet (3. maj 2013):
 ► Tilskud kan bremse boligområdes forfald

Ingen kommentarer:

Send en kommentar